dimarts, 29 d’abril del 2014

Mapes de Vilafranca de Cartografies el Tossal


A festes de 2013 i en el marc de la presentació del llibre Vilafranca , un mar de pedra seca,  de Paco Tortosa, es va presentar el mapa que acompanya aquesta publicació, Vilafranca, amb un treball de l'empresa Cartografies el Tossal, i personalitzada en aquest cas concret amb Pau Fuster. Un mapa a escala 1:20.000 amb una revisió a fons del paisatge vilafranquí, per tal de posar al dia, tant l'aspecte geogràfic com toponímic de les diferents cartografies editades fins la data.




Ara, pràcticament un any després de la seua presentació, volem parlar-vos d'un parell de coses al voltant del mapa:




1.- Revisió del mapa:

A pesar de les moltes voltes que es revisa, es parla amb diferents informadors de cada zona, etc.. una volta editat sempre es veu alguna cosa, o algun nom que si no està equivocat, al menys es diu de una altra manera..

Es per això, que ens agradaria crear un punt de trobada per a aquestes puntualitzacions, que s'aniran recopilant per a una futura edició o per a una revisió digital del treball.

Des de l'alberg La Parreta es farà de punt de centralització d'aquestes aportacions,que podeu comentar personalment, o per mail. info@laparreta.com

2.- Edició del mapa en suport rígit.

Després de mes d'una suggerència de poder tindre aquest mapa en un suport rígid, ja em fet alguna prova i es podran adquirir aquests mapes en dos tamanys.

Mida igual al del mapa de paper,      1:20.000 per 50 €
Mida al voltant de 100 x 140 cm      1:15.000 per 80 €


Els podreu vore i demanar tant a l'alberg La Parreta, com a l'oficina de Turisme de Vilafranca


Només recordar-vos que també podeu fer-vos amb el mapa en paper, al preu de 10 €

a Vilafranca: Alberg La Parreta i Oficina de Turisme.
a Castelló:   Argot,
a València: Patagónia i Regolf..







dimarts, 1 d’abril del 2014

Nova web de laparreta.com

L'alberg La Parreta renova la seua web, amb un nou disseny per a intentar mostrar tota la seua oferta de la millor manera possible. Amb l'adaptació de continguts per a tot tipus de pantalles, fent més fàcil la seua navegació, tant si la veiem a través del PC o del telèfon o tablet.

Ja pots visitar-la i veure les novetats, totes les activitats, la galeria de fotos, ofertes, etc.. i com a tota web actual,  la possibilitat de compartir amb facebook, twitter o g+ .. Així que ja saps... ajuda'ns a donar a conèixer la nostra web. Gràcies.

http://www.laparreta.com/nova/Va/


El albergue La Parreta renueva su web, con un nuevo diseño para intentar mostrar toda su oferta de la mejor manera posible. Con la adaptación de contenidos para todo tipo de pantallas, haciendo más fácil su navegación, tanto si la vemos a través del PC o del teléfono o tablet.

Ya puedes visitarla y ver las novedades, todas las actividades, la galería de fotos, ofertas, etc.. y como toda web actual, la posibilidad de compartir con facebook, twitter o g+ .. Así que ya sabes... ayúdanos a dar a conocer nuestra web. Gracias.