dimarts, 29 d’abril de 2014

Mapes de Vilafranca de Cartografies el Tossal


A festes de 2013 i en el marc de la presentació del llibre Vilafranca , un mar de pedra seca,  de Paco Tortosa, es va presentar el mapa que acompanya aquesta publicació, Vilafranca, amb un treball de l'empresa Cartografies el Tossal, i personalitzada en aquest cas concret amb Pau Fuster. Un mapa a escala 1:20.000 amb una revisió a fons del paisatge vilafranquí, per tal de posar al dia, tant l'aspecte geogràfic com toponímic de les diferents cartografies editades fins la data.
Ara, pràcticament un any després de la seua presentació, volem parlar-vos d'un parell de coses al voltant del mapa:
1.- Revisió del mapa:

A pesar de les moltes voltes que es revisa, es parla amb diferents informadors de cada zona, etc.. una volta editat sempre es veu alguna cosa, o algun nom que si no està equivocat, al menys es diu de una altra manera..

Es per això, que ens agradaria crear un punt de trobada per a aquestes puntualitzacions, que s'aniran recopilant per a una futura edició o per a una revisió digital del treball.

Des de l'alberg La Parreta es farà de punt de centralització d'aquestes aportacions,que podeu comentar personalment, o per mail. info@laparreta.com

2.- Edició del mapa en suport rígit.

Després de mes d'una suggerència de poder tindre aquest mapa en un suport rígid, ja em fet alguna prova i es podran adquirir aquests mapes en dos tamanys.

Mida igual al del mapa de paper,      1:20.000 per 50 €
Mida al voltant de 100 x 140 cm      1:15.000 per 80 €


Els podreu vore i demanar tant a l'alberg La Parreta, com a l'oficina de Turisme de Vilafranca


Només recordar-vos que també podeu fer-vos amb el mapa en paper, al preu de 10 €

a Vilafranca: Alberg La Parreta i Oficina de Turisme.
a Castelló:   Argot,
a València: Patagónia i Regolf..