dimecres, 18 d’abril del 2012

Tossal dels Mollats


El Tossal del Mollats, potser siga el nom més conegut, però també el pots conèixer com el Tossal del Mas del Saura, i si la informació ve via mapa, com  La Moleta, o Tossal de La Moleta 1656 m.

A la Comunitat Valenciana trobem  la major altitud al Cerro Calderón, província de Valencia, amb 1836 m, després aniria el Penyagolosa, amb 1814. Si obviem algunes de les alçades pròximes al Cerro Calderón com ara la el Gavilan 1747, i altres alçades pròximes, el nostre Tossal, el dels Mollats, es pot considerar com la tercera alçada de la comunitat i segona de la província de Castelló.

Però, més enllà de l'absurda competició pel lloc ocupat en el ranking dels cims, el que realment importa es com gaudim d'aquests espais naturals i de com els vivim a cada moment. Es per això que us llenço aquestes fotos per vore com mai podem dir, allà no vaig per que ja he estat. Cada lloc té moltes cares, molts moments. Ajuda'ns a veure més cares d'aquest cim Vilafranquí, envia'ns la teva foto via mail, faccebok, o en aquest mateix blog... Segur que mai hem estat en el teu moment...