divendres, 24 de maig del 2013

Passejades amb Pau Fuster i Paco Tortosa







Cap de setmana del 1 i 2 de maig

Sortida: des de l'alberg La Parreta


Pau Fuster es l'autor del mapa cartogràfic (encara no presentat) que amb una resolució de 1:20.000 i amb un treball de camp riguròs, tant amb les seues passejades pel terreny, com amb els diferents "informadors" que han ajudat a crear un producte final detallat i de gran valor tant per a l'excursionisme per Vilafranca com per a la recuperació i conservació dels noms, elements naturals i arquitectònics o camins que apareixen en el mapa.


www.eltossalcartografies.com
https://www.facebook.com/ElTossalCartografies


Paco Tortosa,
es l'autor del llibre, també inèdit, que es presentarà aquest més d'agost a Vilafranca, i que girarà al voltant de la visió que aquest prolífic autor i geògraf valencià, a captat durant més d'una any de continuades i prolongades visites al nostre terme, que s'ha passejat, ha fotografiat, i ha consultat persones, llibres i pedres, fins a saber tot allò que molts no sabem del nostre poble.

http://www.pacotortosa.com/


Durant el cap de setmana del 1 i 2 de juny, tots dos estaran a l'alberg La Parreta, i ho faran per a caminar junts a tots aquells que ho desitgen, i per a mostrar-nos amb els seus ulls, com veuen els nostres paisatges i com es treballa per a crear un mapa d'aquestes característiques.

No hi ha una ruta, ni horari prefixat, tot i que segurament es farà una sortida de "tot el dia" per al dissabte, i dinar al camp, i per al diumenge potser fins a mig dia.

Tant si t'allotges a la Parreta, com si no, i tens ganes de participar, posat en contacte amb nosaltres per tal de apuntar-te a l'activitat. Es sense dubte una ocasió única per caminar amb dos "personatges" com aquests.



Tlf 654 90 83 95 /info@laparreta.com