dimarts, 1 d’abril del 2014

Nova web de laparreta.com

L'alberg La Parreta renova la seua web, amb un nou disseny per a intentar mostrar tota la seua oferta de la millor manera possible. Amb l'adaptació de continguts per a tot tipus de pantalles, fent més fàcil la seua navegació, tant si la veiem a través del PC o del telèfon o tablet.

Ja pots visitar-la i veure les novetats, totes les activitats, la galeria de fotos, ofertes, etc.. i com a tota web actual,  la possibilitat de compartir amb facebook, twitter o g+ .. Així que ja saps... ajuda'ns a donar a conèixer la nostra web. Gràcies.

http://www.laparreta.com/nova/Va/


El albergue La Parreta renueva su web, con un nuevo diseño para intentar mostrar toda su oferta de la mejor manera posible. Con la adaptación de contenidos para todo tipo de pantallas, haciendo más fácil su navegación, tanto si la vemos a través del PC o del teléfono o tablet.

Ya puedes visitarla y ver las novedades, todas las actividades, la galería de fotos, ofertas, etc.. y como toda web actual, la posibilidad de compartir con facebook, twitter o g+ .. Así que ya sabes... ayúdanos a dar a conocer nuestra web. Gracias.