dimarts, 15 de maig del 2012

La Pobla - Vilafranca

Punt Partida
Distància
Desnivell
Traks i més info
La Pobla del Bellestar
11.6 Km
+300



Passejar i gaudir del paisatge es d'entrada una activitat del tot gratificant. Si això mateix ho compartim amb companys amb inquietuds semblants i del tot disposats a descobrir la nostra terra amb la mateixa estima amb la que ens conviden a visitar la seua, sense cap dubte estem davant un dia d'excursionisme del tot redó.

Es això és el que vam fer el diumenge pel matí, quan la Unió Excusionista de Sabadell UES.cat , que a passat el cap de setmana visitant Vilafranca i els seus voltants, ens disposàvem a fer el recorregut que enllaça La pobla del Bellestar amb Vilafranca.

Començàvem visitant el conjunt de la pobla, i sortint per dal de la font, pel PR-CV-1 cap a la font de la Formiga on ja abandonàrem el sender senyalitzat i passant pel mas de Tosca de Dalt, vam anar a buscar el itinerari del Bosc de la Parreta, per a baixar pel mateix alberg i visitar l'itinerari de pedra en sec de Les Virtuts. Després les fonts del LLosar i acabant a Vilafranca.

Interessant i variat recorregut on cal tindre en compte que no es circular i que cal l'aproximació a la Pobla per a acabar a Vilafranca.




La Pobla del Bellestar
Esglesia de la Pobla del Bellestar
Pont de la Pobla del Bellestar



Font de la Pobla inici del sender

Font de la formiga

Membres UE Sabadell

Membres UE Sabadell

Membres UE Sabadell


Bosc de la Parreta

Membres UE Sabadell

Les Virtuts


Ermitori del LLosar