dilluns, 27 de febrer del 2012

La Parreta compleix 15 anys





El 15 de febrer de 1997 era dijous. I una columna del periodista vilafranquí Lluís Puig en el desaparegut Castellón Diario, parlava de la posada en funcionament de una nova proposta de Turisme Rural, obria les portes L'Alberg La Parreta.


 
Amb la mateixa il·lusió, continuem 15 anys després, amb activitats per a escoles, amb propostes per a excursionistes i turistes. Ara amb el blog de senderisme y la web amb descarrega de tracks per a GPS.





Aquest 15 anys s'han construït amb el recolzament dels monitors i monitores que han passat cada any, amb cuiners i cuineres, amics i familiars que ens han donat suport a cada moment i amb el constant degoteig d'amics-clients que han anat passant, mestres i xiquets, centres excursionistes, famílies, grups d'amics, clubs esportius...etc.. que entre tots hem fet La Parreta.

MOLTES GRÀCIES








1 comentari:

Raquel ha dit...

Moltes felicitats!!! Són molts anys de feina feta amb molta il·lusió. I no farem un sopar multitudinari per celebrar-ho? Quan va fer 10 anys t'ho vas plantejar, per què no ho poses en marxa?
Un beset
Raquel